“A Night Like This” een groot succes

By Gerlinde van Aken

We kunnen terugkijken op een geweldig geslaagde avond. Alle onderdelen hebben zich van hun beste kant laten zien in de tot theater omgebouwde sporthal Westroyen. De aankleding van de zaal, het geweldige lichtspektakel en de enthousiaste muzikanten zorgden ervoor dat het publiek heeft kunnen genieten van een grandioze show.

Het harmonieorkest gaat snel verder met de voorbereidingen voor Christmas Proms. De blaaskapel heeft tot het einde van het jaar nog een aantal Sinterklaas- en kerstoptredens staan en de andere onderdelen beginnen aan de voorbereidingen voor optredens in het nieuwe jaar.

Wil jij ook meespelen met deze enthousiaste club muzikanten, het maakt niet uit of je al een instrument kunt spelen of niet, neem dan contact met ons op via info@ktsm.nl.