Welkom op de website van KTSM

De Koninklijke Vereniging “Het Tielsch Stedelijk Muziekcorps” (KTSM) werd opgericht op 18 juni 1895. De vereniging bestaat uit een Slagwerkgroep, Harmonieorkest, Leerlingenorkest, Opstaporkest en Dweilorkest De Eigenheimers. Het “Stedelijk”, zoals KTSM bij velen bekend is, is één van de twee muziekverenigingen uit Tiel. KTSM is een zeer actieve vereniging en timmert al jaren aan de weg met diverse optredens en activiteiten.

Het ledental van de vereniging is de laatste jaren enorm gegroeid. KTSM verzorgt al bijna 130 jaar de muzikale omlijsting bij uiteenlopende evenementen in Tiel en omgeving. KTSM streeft er naar zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze fantastische hobby door de contributie laag te houden. Een bruisende muziekvereniging, met een rijke historie.

Nieuws
Gerlinde van Aken

KTSM presenteert: Favourites

Op 22 juni presenteren alle onderdelen van KTSM zich in schouwburg Agnietenhof. In het programma spelen de favoriete liedjes van de leden een belangrijke rol.

Lees meer »
Optredens
AdminKTSM

KTSM Christmas Proms 2023

Op Zondag 10 december 2023 vind weer de KTSM Christmas Proms plaats in Schouwburg Agnietenhof.  Er zijn die dag twee voorstellingen de eerste is om

Lees meer »
K.T.S.M. Slagwerk trommels
Nieuws
Gerlinde van Aken

Vacature

KTSM zoekt:Slagwerkinstructeur en Slagwerkdocent (m/v) in Tiel Muziekvereniging KTSM uit Tiel zoekt per 1 januari 2024 een Slagwerkinstructeur en Slagwerkdocent (gecombineerde functie mogelijk) Wij zijn:Muziekvereniging KTSM

Lees meer »

Sponsor KTSM en bestel via Sponsorkliks