Welkom

Welkom op de website van K.T.S.M.

De Koninklijke Vereniging “Het Tielsch Stedelijk Muziekcorps” (K.T.S.M.) werd opgericht op 18 juni 1895. De vereniging bestaat uit een slagwerkgroep, harmonieorkest, leerlingenorkest, opstaporkest, marchingband en dweilorkest De Eigenheimers.

Het "Stedelijk", zoals K.T.S.M. bij velen bekend is, is één van de twee muziekverenigingen uit Tiel. K.T.S.M. is een zeer actieve vereniging en timmert al jaren aan de weg met diverse optredens en activiteiten met als één van de hoogtepunten de organisatie van het jaarlijkse Taptoe Weekend Tiel in de maand juni. Het ledental van de vereniging is de laatste jaren enorm gegroeid. K.T.S.M. verzorgt al bijna 125 jaar de muzikale omlijsting bij uiteenlopende evenementen in Tiel en omgeving en schuwt ook de marsoptredens niet.

K.T.S.M. streeft er naar zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze fantastische hobby door de contributie laag te houden. Een bruisende muziekvereniging, met een rijke historie, die een duidelijke boodschap aan iedereen wil meegeven: Muziek maken is Megacool en toegankelijk voor iedereen!  

 

   
   

Agenda

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Ik zou graag lid willen worden, maar ik weet niet hoe ik dat moet doen?

Lid worden van de vereniging is vrij simpel:

 Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je zult dan uitgenodigd worden om te komen kijken bij de verschillende onderdelen waar je interesse in hebt, je hebt keuze uit:

  • Harmonieorkest
  • Slagwerkgroep
  • Blaaskapel De Eigenheimers
  • Marchingband

Je kunt dan komen kijken en in overleg bepalen wat je wilt gaat doen en hoe.
Bij K.T.S.M. wordt in eigen beheer les gegeven door professionele docenten.

Houdt er rekening mee dat voor veel instrumenten het meer dan een jaar duurt voordat je bij het Harmonieorkest kunt meespelen. We hebben ook het leerlingenorkest, waarin je al terecht kunt na een paar maanden les.

Kun je al een instrument spelen, helemaal geweldig, neem contact met ons op en je kunt de volgende repetitie al een keer meespelen.
Aarzel dus niet, en neem contact met ons op!

K.T.S.M. op Twitter