Agenda

Overige activiteiten

Voorspeelmiddag 22 november 2014

In opdracht van het bestuur organiseert de Jeugdraad op zaterdagmiddag 22 november een voorspeelmiddag voor alle leerlingen van KTSM.

Vroeger was er altijd eens per jaar een middag waarin alle leerlingen hun talent op hun instrument lieten zien. Nou vonden wij het een leuk idee dit weer te gaan doen. Let op, het is heel simpel. Je kiest samen met je docent een leuk liedje uit om te gaan spelen, en als majorette overleg je met je docent welk dansje je goed kan. Het hoeft niet een heel nieuw stuk te zijn, gewoon iets wat je leuk vindt. Vervolgens ga je dit gewoon thuis goed oefenen en op de les en dan kun je het op de voorspeelmiddag aan het publiek laten horen. Daarom mag je iedereen uitnodigen!

Vriendjes/vriendinnetjes, opa’s oma’s, ouders, buren, kennissen en ga zo maar door. Naast een stukje dat je alleen speelt, kun je er ook nog voor kiezen met een groepje wat te gaan doen. Vooral voor de majorettes is dit handig. Het is natuurlijk het leukste als iedereen iets laat zien.

 

Je kunt je vóór 1 november aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je naam en wat je gaat doen.