No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Hierbij stellen wij onszelf even voor:

Ik ben Tim van Aken, voorzitter van de jeugdraad en speel nu zo’n 6 jaar trompet waarvan bijna 5 bij K.T.S.M. Ik heb les van Aria en ik vind het leuk om samen muziek te maken. Ook vind ik het leuk om op straat te lopen en hoop ik dat we meer optredens krijgen. Ik ga ieder jaar naar Taptoe Tiel, mijn favoriete showkorps is Adest Musica.

Ik ben Kaylee en ik woon in Tiel. Ik zit al ongeveer 7 jaar bij het K.T.S.M. Ik zit bij de majorette. Het leukste aan de majorette vind ik de optredens, lopen is ook wel leuk alleen dat ligt echt aan het weer.  Ik zit op het RSG lingecollege op Havo-niveau.

Wij zijn Albert en Githa van Hoorn en leiden de jeugdraad. Wij zijn allebei geboren en getogen in Utrecht en zijn in 1997 verhuisd naar Tiel.  Samen hebben wij 2 zoons,  Mark (15 jr) en Rick (12 jr). Alle 4 maken we muziek bij de KTSM, Albert doet het slagwerk, Githa speelt klarinet, Mark speelt tuba en Rick trompet. Daarnaast leert Githa zichzelf saxofoon spelen. Albert heeft ook een kleine 25 jaar als toetsenist gespeeld in een bandje: Kortjakje.

Ik ben Mark van Hoorn en ik woon in Tiel. Ik speel nu ongeveer 5 en een half jaar euphonium bij K.T.S.M. Hiermee speel ik in het leerlingenorkest en het grote orkest en ik speel bij de Eigenheimers op de bas. Hierbij vind ik het spelen op straat het leukste, ook al zijn de andere optredens natuurlijk ook erg leuk. Ik zit nu in havo 4 en ik wil later een poging doen om dierenarts te worden.

Hoi, ik ben Nienke Blauw en ik woon in Tiel. Ik maak ongeveer 6 jaar muziek bij KTSM. Ik zit in het leerlingenorkest en het grote orkest. Ik zit nu op de Havo van het RSG Lingecollege en ik zit in de 3e klas. Ik vind het vooral leuk om bekende muziek te spelen bij KTSM.

Ik ben Kim Meijer, ik ben 16 jaar en ik doe al meer dan 8,5 jaar aan majorette op de KTSM. Het leukste binnen de KTSM zijn de optredens op straat en het helpen met de jongste leden van de majorette en natuurlijk de wedstrijden die we soms hebben. Verder zit ik op het RSG Lingecollege in Tiel en wil het liefst later iets met baby's doen.

Hoi! Ik ben Myrthe Blauw. Ik woon op kamers in Tilburg en zit al een lange tijd met de hele familie bij de KTSM waar ik dwarsfluit speel. In Tilburg studeer ik bedrijfswiskunde aan de hogeschool. Muziek is mijn grote verslaving en dat luister/maak ik dan ook de hele dag door! Het liefst speel ik in een grote groep muzikanten muziek waar je kippenvel van krijgt…

Ik ben Mike Reuser. Ik ben geboren op 13 maart 2001 in Tiel en woon in Passewaay. Ik zit op OBS de Waayer in groep 8, volgend jaar ga ik naar het voortgezet onderwijs. Mijn hobby’s zijn trommelen en volleyballen. Ik speel op maandag bij de tamboers en op woensdag krijg ik les van A3. Ik volleybal op vrijdag en speel zaterdag wedstrijden mee. Ik zit ongeveer al 4 jaar bij de KTSM. Ik vind het heel leuk dat ik voor de jeugdraad ben gevraagd.