No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Hallo leden van KTSM,

Binnen KTSM bestaat er een jeugdraad en op deze manier willen wij ons bekend maken! In de jeugdraad zitten: Albert en Githa van Hoorn, die samen de begeleiders zijn. Daarnaast zitten Kim Meijer, Kaylee Kolthof, Nienke en Myrthe Blauw, Tim van Aken, Mark van Hoorn en Mike Reuser in de jeugdraad.

Wij als jeugdraad organiseren vele activiteiten waar voornamelijk de jeugd van KTSM mee te maken heeft. Zo hebben wij voor het eerst (in 2013) meegedaan aan  het kindercorso; samen met vele jeugdleden hebben wij een prachtige kindercorso-wagen gemaakt met verschillende onderdelen van de KTSM.

Ook zijn we druk bezig met het TOM-weekend (jeugdmuziekweekend samen met de jeugd van Ad Astra uit Asperen) dat in juli 2014 zal zijn en er zijn natuurlijk voor veel meer dingen zoals Sinterklaasfeest, speculaasverkoop (inkomsten)en collecteren tijdens de Taptoe.

Als jeugd hebben wij ook een eigen Facebookpagina (Jeugd – KTSM), waar de laatste nieuwtjes opstaan maar ook interviews met leden van onze muziekvereniging, foto’s en andere leuke dingen die met muziek te maken hebben. Sinds april 2014 hebben we ook een plekje op de website van KTSM. Hier zal nieuws op komen te staan (oa voor degenen die geen Facebook hebben), maar ook foto’s en andere belangrijke zaken. Neem gerust een kijkje!

Natuurlijk staan wij altijd open voor opmerking en/of ideeën, heeft u die mail ze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vertel het tegen een van de leden van de jeugdraad.

Hou ons ook in de gaten op onze facebook-pagina en de website van KTSM voor het laatste nieuws!

Met een muzikale groet De Jeugdraad!