Precies een week na het corso bracht K.T.S.M. een serenade in de Neerijnenlaan bij een echtpaar dat maar liefst 60 jaar getrouwd is. Hun familie had de serenade aangevraagd en wij wilden graag aan dat verzoek voldoen.

Op zaterdagmiddag 21 september maakte een aardig bezet korps eerst een korte rondwandeling door de wijk voordat we het genoemde adres bezochten. Moest je al die verbaasde gezichten langs de straat zien.

Het lijkt tegenwoordig hoogst ongewoon wanneer een muziekkorps langs komt.Jammer genoeg doen wij dit ook niet veel meer. Een aantal jaren terug brachten we nog veel vaker ergens een serenade.
Maar dat neemt niet weg dat we nu dus weer eens lekker ouderwets "uitrukten" voor dit optreden.

In vergelijking met het corso was het nu prima weer om buiten te zijn en het adres waar we naar toe moesten, was niet ver uit de buurt van ons clubgebouw.

Het bruidspaar met hun gasten genoten van ons optreden en na de felicitatie door het bestuur, bedankte het gelukkige paar ons voor het geweldige optreden.

Daar doen we toch voor?

Op naar het volgend optreden.

Ons nieuwe seizoen na de vakantietijd is mede door dit optreden meteen goed "ingeblazen".

En dan is het binnenkort weer sinterklaastijd, een tijd van feest en muziek. Het best jammer dat we in ons eigen Tiel niet meer worden uitgenodigd om aan de intocht in Tiel deel te nemen.

Martini.

K.T.S.M. op Twitter