Optredens

Workshop Robbert Vos

 

Zondagochtend 1 december a.s. geeft euphoniumspeler Robbert Vos een workshop in ons verenigingsgebouw!
Robbert is sinds februari 2019 Besson Euphonium Artist en deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door Besson.
Er zijn nog enkele plaatsen vrij, meld je hiervoor aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

K.T.S.M. presenteert: Christmas Proms

Na het unieke HaFaBraconcert van 30 september gaat het harmonieorkest van K.T.S.M. direct in volle vaart verder met de repetities voor het volgende unieke project.

Op zondag 17 december geeft K.T.S.M. twee voorstellingen in de Agnietenhof met de naam Christmas Proms. Dit jaar geen "standaard" kerstconcert maar een heus gala in kerstsfeer. Hierin wordt het orkest bijgestaan door een aantal gasten. Welke? Dat blijft nog even geheim. De komende tijd zullen er via de diverse (social) media tipjes van de sluier worden opgelicht. Dat het geen gewoon kerstconcert gaat worden dat staat inmiddels wel al vast.

Deze unieke ervaring wilt u niet missen. De voorstellingen zijn om 15.00 uur en 20.00 uur en kaarten kosten € 10,00 per persoon. Reserveer alvast uw kaarten door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hierin ook aan of u naar de middag- of de avondvoorstelling wilt komen.

Uniek HaFaBra concert

Op zaterdag 30 september 2017 organiseren we een uniek HaFaBra concert in de aula van het RSG Lingecollege aan de Heiligestraat in Tiel.

Het Harmonieorkest van K.T.S.M. verzorgt daar een concert in samenwerking met Brassband Amersfoort o.l.v. Vincent Verhage en Fanfareorkest Excelsior IJsselstein o.l.v. Leon Vliex. De orkesten hebben de laatste maanden keihard gewerkt om het publiek een gevarieerd programma voor te schotelen met uiteenlopende werken in de blaasmuziek, echt voor ieder wat wils!

Een unieke kans om het beste van 3 werelden in de blaasmuziek te zien samenkomen!

De toegang bedraagt slechts € 5,- en het concert begint om 20.00 uur. (Zaal open om 19.30 uur)

 

Muzikale crossover

Muziekvereniging K.T.S.M. hield zaterdag 30 september jl een unieke muzikale Crossover in de wereld van de blaasmuziek.

Dat de blaasmuziek allang geen stoffige ouderwetse wereld meer is, moge inmiddels wel duidelijk zijn.

Speciaal voor deze avond had K.T.S.M. een tweetal gerenommeerde orkesten uitgenodigd om samen een muzikale avond te beleven.

Als eerste speelde het Harmonieorkest van K.T.S.M. een gevarieerd fris en modern programma onder leiding van hun enthousiaste jonge dirigent Vincent Verhage en na de fantastische filmische pop song uit de film Born Free was het tijd voor Brassband Amersfoort wat een programma bracht op zeer hoog niveau. Zij zijn druk in voorbereiding naar het Nederlands Brassband Kampioenschap en voor hen was dit een mooie try out.

Na een korte pauze nam het fanfare orkest van Excelsior uit IJsselstein plaats op het podium en ook zij gaven een voorproefje van het jubileum concert wat eind oktober plaatsvindt.

Na afloop van dit unieke concert vond er nog een zeer geslaagde "Afterparty"plaats in het eigen verenigingsgebouw.

Het Harmonieorkest van K.T.S.M. gaat nu in volle vaart richting de grandioze kerst galaconcerten in de Agnietenhof op 17 december met medewerking van diverse artiesten!

Hou de diverse media in de gaten voor meer informatie over K.T.S.M.

 

Tamboers lopen mee in carnavalsoptocht

Zondag 7 februari waren we met de tamboers bij de carnavalsoptocht in Empel.De voorbereidingen in de afgelopen weken en de dag zelf waren erg geslaagd. Goed geregeld, prima onderling overleg en een passende rol voor iedereen.

Er is deze dag goed en met veel plezier muziek gemaakt. Daarnaast was het publiek erg enthousiast over de livemuziek in de optocht.We sloten de dag af met een mooie derde prijs. Daar is ook de foto hieronder van.

K.T.S.M. op Twitter