Het weekend van 30 juni 2017 is onze jeugd erop uit getrokken om Heino onveilig te maken. 

Vrijdag avond zijn zij vertrokken naar Summercamp Heino om met elkaar een leuk en gezellig weekend te beleven.

Tijdens het weekend zijn er diverse spellen gedaan, is er een speurtocht geweest en aansluitend voor de oudere jeugd een spooktocht. 

Ook zijn zij muzikaal actief geweest en hebben zowel de blazers als de slagwerkers een mooi slotprogramma ingestudeerd wat in Tiel voor alle ouders en overige belangstellenden ten gehore is gebracht. 

De Jeugdraad heeft dit kamp voor alweer het 4e jaar op rij georganiseerd om de jeugd lekker ontspannen met elkaar bezig te laten zijn. Het bevordert het groepsgevoel, iedereen leert elkaar kennen en het is vooral gewoon superchill om een weekend weg te gaan zonder je ouders! Dit jaar waren ook de nieuwe leerlingen van het afgelopen seizoen mee en aan de verschillende reacties te horen heeft iedereen het enorm naar zijn of haar zin gehad. 

K.T.S.M. heeft altijd plaats voor nieuwe leerlingen of leerlingen die al wel les hebben, maar ook in groepsverband muzikaal actief willen zijn bij een moderne vereniging waar veel jeugd actief is en er ook veel voor hen georganiseerd wordt. Uiteraard zijn de ervaren muzikanten ook van harte welkom om mee te bouwen aan een van de onderdelen van onze bloeiende vereniging!

K.T.S.M. op Twitter