Zondag 16 november organiseerden we voor de 4e keer een play-inn welke met een grandioos slotconcert werd afgesloten in ons verenigingsgebouw.

Voor deze editie was de Belgische componist/ arrangeur Bert Appermont gecontracteerd. Hij heeft de ruim 65 muzikanten welke uit heel Nederland afkomstig waren, vakkundig door de dag heen geleid. Op deze dag, die al om 9.00 uur begon , werd er door het speciaal voor deze dag samengestelde orkest een viertal werken ingestudeerd welke allen van de hand van de dirigent zijn.  De muzikanten kregen op deze manier de ultieme kans de stukken te spelen en te beleven zoals ze door de componist bedoeld zijn. Tijdens het slotconcert werden alle stukken ten gehore gebracht en is goed te zien en te horen waar een orkest toe in staat is met enige studie.

Deze editie kan zeker als een zeer geslaagde editie beschouwd worden en K.T.S.M.  kijkt dan ook tevreden terug op een leuke leerzame dag welke speciaal voor de amateur muziekbeoefenaar zeer laagdrempelig werd aangeboden.

Groepsfoto KTSM play-inn met Bert Appermont

K.T.S.M. op Twitter