Wat doet de K.T.S.M. zoal....

K.T.S.M. is op hoge leeftijd nog altijd jong en energiek te noemen. Naast de reguliere repetitie avonden, lessen en optredens van uiteenlopende aard organiseert K.T.S.M. diverse activiteiten. 

Sinds enkele jaren is er weer een jeugdraad actief binnen de vereniging. Zij organiseren een aantal activiteiten door het jaar heen die vooral gericht zijn op de jeugdleden. In 2014 is er voor het eerst een muzikaal jeugdweekend georganiseerd. De jeugd van K.T.S.M. is samen met de jeugd van Ad Astra uit Asperen een weekend lang muzikaal bezig geweest in Heino. Het weekend is afgesloten met een miniconcert in het verenigingsgebouw van K.T.S.M. waarbij alles wat het weekend was ingestudeerd werd geshowd. Dit weekend was zo'n succes dat hier een jaarlijkse traditie van is gemaakt. Daarnaast zorgen ze ook elk jaar voor een bezoek van Sinterklaas aan onze vereniging.

Naast de primaire verenigingsactiviteiten is de vereniging al meer dan 20 jaar verantwoordelijk voor de sprankelende organisatie van Taptoe Weekend Tiel. Een inmiddels tot meerdaags evenement uitgegroeid muziekspektakel van de bovenste plank, dat vele duizenden bezoekers trekt. Voor meer info kijk op www.taptoetiel.nl.

 

Weblinks