Welkom

Welkom op de website van K.T.S.M.

De Koninklijke Vereniging “Het Tielsch Stedelijk Muziekcorps” (K.T.S.M.) werd opgericht op 18 juni 1895. De vereniging bestaat uit een slagwerkgroep, harmonieorkest, leerlingenorkest, opstaporkest, marchingband en dweilorkest De Eigenheimers.

Het "Stedelijk", zoals K.T.S.M. bij velen bekend is, is één van de twee muziekverenigingen uit Tiel. K.T.S.M. is een zeer actieve vereniging en timmert al jaren aan de weg met diverse optredens en activiteiten met als één van de hoogtepunten de organisatie van het jaarlijkse Taptoe Weekend Tiel in de maand juni. Het ledental van de vereniging is de laatste jaren enorm gegroeid. K.T.S.M. verzorgt al bijna 125 jaar de muzikale omlijsting bij uiteenlopende evenementen in Tiel en omgeving en schuwt ook de marsoptredens niet.

K.T.S.M. streeft er naar zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze fantastische hobby door de contributie laag te houden. Een bruisende muziekvereniging, met een rijke historie, die een duidelijke boodschap aan iedereen wil meegeven: Muziek maken is Megacool en toegankelijk voor iedereen!  

 

   
   

Agenda

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Binnenkort is het weer zover en de organisatie draait inmiddels in de hoogste versnelling. De artiesten voor de vrijdagavond zijn geboekt en de korpsen voor de zaterdag zijn bijna allemaal vastgelegd, o.a. Showband Irene en Drumfanfare Exempel uit Empel zullen acte-de-presence geven.

Het weekend wordt gehouden op 1, 2 en 3 juni 2018. Noteer deze data dus in uw agenda! 

Op vrijdag zal er weer een Tieler Tal Bierfest zijn, op zaterdag kunt u 's middags de Taptoe korpsen in het centrum horen en zien tijdens de traditionele Street Parade (vanaf 14:30 uur) en om 19:30 uur start de 24e Taptoe Tiel op het Taluud in het Centrum van Tiel. 

Op de zondag zal er weer de Braderie zijn met het Betuws Blaaskapellen Kampioenschap aanvang 10:00 uur.

Voor kaarten voor de taptoe kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tribune kaarten zijn €7,50 en staanplaatsten zijn € 2,50 .

K.T.S.M. op Twitter