Welkom

Welkom op de website van K.T.S.M.

De Koninklijke Vereniging “Het Tielsch Stedelijk Muziekcorps” (K.T.S.M.) werd opgericht op 18 juni 1895. De vereniging bestaat uit een slagwerkgroep, harmonieorkest, leerlingenorkest, opstaporkest, marchingband en dweilorkest De Eigenheimers.

Het "Stedelijk", zoals K.T.S.M. bij velen bekend is, is één van de twee muziekverenigingen uit Tiel. K.T.S.M. is een zeer actieve vereniging en timmert al jaren aan de weg met diverse optredens en activiteiten met als één van de hoogtepunten de organisatie van het jaarlijkse Taptoe Weekend Tiel in de maand juni. Het ledental van de vereniging is de laatste jaren enorm gegroeid. K.T.S.M. verzorgt al bijna 125 jaar de muzikale omlijsting bij uiteenlopende evenementen in Tiel en omgeving en schuwt ook de marsoptredens niet.

K.T.S.M. streeft er naar zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze fantastische hobby door de contributie laag te houden. Een bruisende muziekvereniging, met een rijke historie, die een duidelijke boodschap aan iedereen wil meegeven: Muziek maken is Megacool en toegankelijk voor iedereen!  

 

   
   

Agenda

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

 

 

We zoeken nieuwe muzikanten om de Marchingband uit te breiden en een steviger fundament te geven.

Daarvoor houden wij op 14 november as een openbare repetitie.

Tijdens deze repetitie, welke gehouden wordt in de sportzaal van "De Cambier" aan de Marge Klompestraat 2 te Tiel, kunnen alle muzikanten uit de regio ervaren hoe leuk het is om gezamenlijk naar een mooi, cool en degelijk marsproduct toe te werken. En product wat ten gehore gebracht wordt tijdens diverse optredens in binnen- en buitenland.

K.T.S.M. is de enige actieve Marchingband in de Betuwe en zou deze positie graag willen versterken met muzikanten van andere verenigingen of muzikanten die niet actief zijn binnen een vereniging. Het doel is met een mooie band het publiek te vermaken met een mooi muzikaal optreden.

Helaas kleeft er aan blaasmuziek in het algemeen een negatief imago, iets wat binnen K.T.S.M. niet terug te zien is. De vereniging groeit op alle fronten flink en ook vele nieuwe (jeugd)leden weten de weg te vinden naar ons eigen verenigingsgebouw.

De repetities worden niet wekelijks gehouden zodat het ook prima te combineren is met andere hobby's of andere verenigingen. Uiteraard zijn er nog vele andere muzikale mogelijkheden binnen de vereniging.

De open repetitie begint om 19.45uur. We maken graag kennis met je en wie weet loop je binnenkort al mee.

Voor meer informatie kun je mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot ziens bij de Marchingband van K.T.S.M., Band uit de Betuwe

K.T.S.M. op Twitter