Welkom

Welkom op de website van K.T.S.M.

De Koninklijke Vereniging “Het Tielsch Stedelijk Muziekcorps” (K.T.S.M.) werd opgericht op 18 juni 1895. De vereniging bestaat uit een slagwerkgroep, harmonieorkest, leerlingenorkest, opstaporkest, marchingband en dweilorkest De Eigenheimers.

Het "Stedelijk", zoals K.T.S.M. bij velen bekend is, is één van de twee muziekverenigingen uit Tiel. K.T.S.M. is een zeer actieve vereniging en timmert al jaren aan de weg met diverse optredens en activiteiten met als één van de hoogtepunten de organisatie van het jaarlijkse Taptoe Weekend Tiel in de maand juni. Het ledental van de vereniging is de laatste jaren enorm gegroeid. K.T.S.M. verzorgt al bijna 125 jaar de muzikale omlijsting bij uiteenlopende evenementen in Tiel en omgeving en schuwt ook de marsoptredens niet.

K.T.S.M. streeft er naar zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze fantastische hobby door de contributie laag te houden. Een bruisende muziekvereniging, met een rijke historie, die een duidelijke boodschap aan iedereen wil meegeven: Muziek maken is Megacool en toegankelijk voor iedereen!  

 

   
   

Agenda

 

Ik zou graag lid willen worden van jullie vereniging, maar kan dat wel?

IEDEREEN KAN LID WORDEN VAN K.T.S.M. !!!

Als je reeds een instrument bespeeld is dat meegenomen, maar je kunt bij de K.T.S.M. ook op een muziekinstrument leren spelen. 

We zoeken momenteel: 

  • Hoornisten (m/v)
  • Klarinettisten (m/v)
  • Baritons (m/v)
  • Slagwerkers (m/v)

Maar ook andere instrumenten zijn welkom.

Kun je al een instrument spelen, of wil je een instrument leren spelen, neem contact met ons op en we nemen contact met je op om een afspraak te maken voor een gesprek over de mogelijkheden binnen onze vereniging.

Aarzel dus niet, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

K.T.S.M. op Twitter