Welkom

Welkom op de website van K.T.S.M.

De Koninklijke Vereniging “Het Tielsch Stedelijk Muziekcorps” (K.T.S.M.) werd opgericht op 18 juni 1895. De vereniging bestaat uit een slagwerkgroep, harmonieorkest, leerlingenorkest, opstaporkest, marchingband en dweilorkest De Eigenheimers.

Het "Stedelijk", zoals K.T.S.M. bij velen bekend is, is één van de twee muziekverenigingen uit Tiel. K.T.S.M. is een zeer actieve vereniging en timmert al jaren aan de weg met diverse optredens en activiteiten met als één van de hoogtepunten de organisatie van het jaarlijkse Taptoe Weekend Tiel in de maand juni. Het ledental van de vereniging is de laatste jaren enorm gegroeid. K.T.S.M. verzorgt al bijna 125 jaar de muzikale omlijsting bij uiteenlopende evenementen in Tiel en omgeving en schuwt ook de marsoptredens niet.

K.T.S.M. streeft er naar zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze fantastische hobby door de contributie laag te houden. Een bruisende muziekvereniging, met een rijke historie, die een duidelijke boodschap aan iedereen wil meegeven: Muziek maken is Megacool en toegankelijk voor iedereen!  

 

   
   

Agenda

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Koninklijke Vereniging “Het Tielsch Stedelijk Muziekcorps” (K.T.S.M.) zoekt:

Slagwerkinstructeur (m/v) in Tiel

Muziekvereniging K.T.S.M. uit Tiel zoekt per 1 januari 2020 een enthousiaste en inspirerende Slagwerkinstructeur voor de Slagwerkgroep (ongestemd).

Wij zijn:
K.T.S.M. bestaat uit een Slagwerkgroep, Harmonieorkest, Marchingband, Leerlingenorkest en Dweilorkest De Eigenheimers. De slagwerkgroep telt momenteel ca 7 enthousiaste muzikanten. Wij streven naar het leveren van een muzikale prestatie die recht doet aan ons muzikale niveau en waarin onze muzikanten hun speelplezier vinden.
K.T.S.M. is geworteld in de Tielse gemeenschap en geeft hier op een eigentijdse manier uiting aan. K.T.S.M. treedt als een van de weinige verenigingen uit de regio zowel marcherend als concerterend op.

Wij zoeken:

  • Een instructeur (m/v) met een afgeronde opleiding of hiervoor studerend, die op een ontspannen wijze het muzikale niveau van de slagwerkgroep weet te handhaven en te verbeteren en waar een inspirerende werking vanuit gaat.
  • Een betrokken persoon die naast het instrueren ook bereid is mee te denken over het muzikale beleid van de vereniging.
  • Een instructeur die niet alleen muzikaal maar ook sociaal betrokken is bij alles wat de vereniging biedt.
  • Iemand die affiniteit heeft met jeugd. Jeugd neemt een belangrijke plaats in binnen onze vereniging.
  • Iemand die affiniteit, kennis en kunde heeft op zowel marcherend en concerterend gebied. (Betreft uitgebreide instrumentatie, ongestemd)
  • Een instructeur welke op maandagavond, onze vaste repetitieavond, beschikbaar is voor zowel onze jeugd slagwerkers alsmede de volwassenen.

Meer informatie of solliciteren?
Heeft u nog vragen omtrent de vacature, neemt u dan contact op met Kelvin Huiberts via telefoonnummer 06-48759612.
Uw sollicitatiebrief en cv kunt u voor 6 november 2019 sturen naar K.T.S.M. t.a.v. Gerlinde van Aken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Burg. Cambier van Nootenlaan 5, 4001 DP Tiel.

Een proefdirectie is onderdeel van de selectieprocedure. Deze vinden plaats in december 2019.

Voor meer informatie over de vereniging kijkt u op onze website www.ktsm.nl

Wij zien de reacties met grote belangstelling tegemoet!

K.T.S.M. op Twitter