De slagwerkgroep van K.T.S.M. bestaat uit een groep van ca. 12 enthousiaste slagwerkers.

De instrumentale bezetting is zeer divers te noemen. De snaredrums, met scherpe en doffe partij, worden geflankeerd door de pauken, de bekkens, de timptom en de basedrum.

Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een groot scala aan bij-instrumenten ter ondersteuning van de  verschillende ritmes. Onder leiding van een enthousiaste instructeur is men wekelijks aan het repeteren voor zowel mars- als concert optredens.

De opleiding van aspirant slagwerker wordt geheel in eigen beheer verzorgd en is erop gericht dat al heel snel met de groep mee gerepeteerd kan worden. Een door K.T.S.M. opgezette unieke lesmethode staat garant voor slagwerkplezier vanaf de eerste minuut.

Instructeur van de Slagwerkers

Robert van den Bosch begon op 7 jarige leeftijd met tamboerlessen bij show- en marchingband Floraband te Rijnsburg. Na diverse KNFM concoursen gewonnen te hebben met de kleine trom nam hij de stap richting het conservatorium.

Tijdens zijn HAVO opleiding volgde hij de vooropleiding klassiek slagwerk aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en vanaf 2007 tot 2011 studeerde hij klassiek slagwerk aan het Koninklijk Conservatorium, waar hij les kreeg van Wim Vos, Luuk Nagtegaal, Hans Zonderop, Ali N'Diaye en Fedor Teunisse.

In 2011 is hij afgestudeerd als uitvoerend en docerend musicus en verbonden aan meerdere muziekverenigingen.

Repetitietijden

Slagwerkgroep