K.T.S.M. slaat op meerdere fronten een nieuwe weg in!

Het eerste dat gemeld kan worden is de start van een Marchingband!

De komende weken worden de plannen verder uitgewerkt, maar deelname aan deze Marchingband staat voor iedere muzikant open (dus ook van medemuzikanten van andere verenigingen of mensen zonder vereniging). Er zijn in de wijde omtrek een heleboel muzikanten die ergens musiceren naar volle tevredenheid, maar het samen musiceren op straat missen, omdat er geen animo meer voor zou zijn. Het gebrek aan animo heeft K.T.S.M. gelukkig nooit gemerkt en vanuit deze gedachte is het nu dus voor iedereen mogelijk om lid te worden van dit coole onderdeel!

Het doel is om samen, onder begeleiding van een professionele marsinstructeur, te groeien naar een mooie verzorgde band die de komende jaren meer straatoptredens gaat verzorgen in binnen- en buitenland! Er zal niet iedere week gerepeteerd worden, dus deelname is ook mogelijk voor mensen die ook nog andere verplichtingen hebben.

Het gaat om een verantwoord stuk muziek aangevuld met een strakke marsorde zoals dit bij een marchingband hoort. Vooralsnog gaat het (nog) niet om een complete showband , maar puur om mooie straatoptredens (bloemencorso's , straatparades, intochten etc. etc.)

Binnenkort zal er een informatiebijeenkomst worden georganiseerd waarin alle plannen uitgebreid toegelicht worden. Hou de diverse media in de gaten!

Neem voor meer informatie contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet kunnen wij al snel kennis maken om een supertijd tegemoet te gaan!