Jeugdmuziekweekend

Jeugdmuziekweekend TOM

Belevingen TOM-jeugdmuziekweekend KTSM en Ad Astra – juli 2014

De Jeugd van KTSM en Ad Astra zijn van 11 juli tot 13 juli 2014 op het eerste jeugdkamp geweest. Samen met de jeugdleden van Ad Astra en KTSM zijn we naar Summercamp Heino geweest. Hier hebben wij twee dagen lang muziek met elkaar gemaakt. En tussendoor hebben we natuurlijk ook nog leuke spellen gespeeld. Vanaf het begin van het kamp was er al duidelijk te zien dat de 2 verenigingen één groep waren. Na het uitpakken van de koffers hadden we een BBQ. Daarna was het tijd voor het eerste spel: het bekende letterspel van het Tv-programma Jongens tegen de meisjes. De nacht werd heel erg lang voor sommige mensen. De volgende ochtend na het ontbijt kwamen de jongste majorettes aan. Alles werd klaargezet en het oefenen/repeteren kon beginnen. Na een hele dag goed oefenen is er tijd vrij gemaakt voor leuke spellen waaronder levend stratego. Door sommigen is er zelfs ook nog gezwommen in het meertje. De kleinsten gingen naar de kinderboerderij waar alle dieren gevoerd mochten worden. ’s Avonds een zeer leuke en spannende spooktocht die door Glenn en Jordi georganiseerd was en die voor sommigen een “beetje” eng was. Zondagochtend werd er na het ontbijt nog een laatste keer  gerepeteerd, waaronder het bekende Happy en de Cupsong en wat nummers uit het leerlingenorkest, en toen was het tijd om terug te gaan richting Tiel waar wij nog een leuk afsluitend concert hebben gegeven voor ouders en andere belangstellenden.

Een goed verlopen concert en als verrassing kregen alle deelnemers van het weekendje weg de groepsfoto die op zaterdagochtend werd gemaakt.

Wij hebben het weekendje weg als super, mega cool ervaren. Als we volgende week weer kunnen gaan zouden we dat zeker doen.

We kunnen met zijn allen terug kijken op een supergezellig en muzikaal weekend.

Muzikale groeten van,

Tim (orkest)

Kim Meijer (Majorette)

Kaylee Kolthof (Majorette)

TOM Jeugdmuziekweekend

Uitnodiging concert

De jeugd van KTSM en Ad Astra gaan een weekendje op kamp, het TOM Jeugdmuziekweekend.

We gaan een hoop leuke dingen doen waaronder veel muziek maken!

Bij terugkomst willen we het kamp afsluiten met een spetterend concert.

We hopen daarom ook, dat er een hoop mensen komen en dat de zaal vol zal zijn met ouders en andere belangstellenden.

Er komen een hoop bekende en leuke liedjes in voor.

Wanneer: Het is op zondagmiddag 13 juli 2014.

Waar: Het concert is in het KTSM-gebouw, Burg. Camb. van Nootenlaan 5, Tiel.

Aanvang: zaal open 16:15, concert 16:30, afgelopen ca. 17:00/17:30 uur.

Met vriendelijke groet,

de jeugdraad van KTSM.