Welkom

Welkom op de website van K.T.S.M.

De Koninklijke Vereniging “Het Tielsch Stedelijk Muziekcorps” (K.T.S.M.) werd opgericht op 18 juni 1895. De vereniging bestaat uit een slagwerkgroep, harmonieorkest, leerlingenorkest, marchingband, sambaband Tropical Beat en dweilorkest de Eigenheimers.

Het "Stedelijk", zoals K.T.S.M. bij velen bekend is, is één van de twee muziekverenigingen uit Tiel. K.T.S.M. is een zeer actieve vereniging en timmert al jaren aan de weg met diverse optredens en activiteiten met als één van de hoogtepunten de organisatie van het jaarlijkse Taptoe Weekend Tiel in de maand juni. Het ledental van de vereniging is de laatste jaren enorm gegroeid.

K.T.S.M. verzorgt al meer dan 120 jaar de muzikale omlijsting bij uiteenlopende evenementen in Tiel en omgeving en schuwt ook de marsoptredens niet. K.T.S.M. streeft er naar zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze fantastische hobby door de contributie laag te houden. Een bruisende muziekvereniging, met een rijke historie, die een duidelijke boodschap aan iedereen wil meegeven: Muziek maken is Megacool en toegankelijk voor iedereen!

Agenda

Zondag 7 april 2019 kunt u vanaf 15.00 uur genieten van een wervelende muzikale show met als titel True Colours in Concert. Tijdens dit concert presenteren alle onderdelen van K.T.S.M. zich aan het publiek waarbij kleuren als rode draad door de voorstelling lopen.

Kaarten zijn te koop via de volgende website: www.ticketkantoor.nl/shop/colours

 

K.T.S.M. op Twitter